Menu

Nieuws

Afscheid Reina

Beste allemaal,

Voor mij betekent 1 januari 2018 het einde van mijn werk als fysiotherapeut en daarmee ook het werken bij de Loefbiter. De reden hiervoor is dat ik al geruime tijd ziek ben en ondanks een operatie, medicatie en andere behandelingen tot de conclusie ben gekomen dat het fysiek niet meer mogelijk is om mijn werk goed uit te kunnen voeren. Dat is heel jammer want ik heb het altijd met ontzettend veel plezier gedaan. 

Mijn avontuur samen met Hieke in de maatschap was van korte duur, maar wat heb ik veel waardering voor haar inzet en omgang met deze situatie.  Het was en is niet altijd gemakkelijk. Ik ben ontzettend trots dat ze doorgaat met de Loefbiter. Hieke, heel erg bedankt voor alles!

Ik wil natuurlijk ook mijn andere collega's, Joris, Jet, Nynke, Maaike en Sjoerd bedanken voor hun hulp en steun. Het is fijn collega's te hebben die met je meedenken en altijd voor je klaarstaan.

Ook heel belangrijke mensen zijn de cliënten die ik onder behandeling heb gehad. Voor jullie allemaal ook een dikke dankjewel. Ik heb veel van jullie geleerd in het algemeen, maar ook over het omgaan met ziek zijn. 

Tot slot, alle collega's in het werkveld, heel erg bedankt voor de samenwerking. Ik heb het altijd erg plezierig gevonden. 

Nou dat was het dan. Met pijn in het hart, dat wel, maar met een positieve blik op de toekomst.

Heel warme groet!
Reina

 

Loading...