Menu

Nynke van der Heide - de Jong

Nynke van der Heide - de Jong
Nynke’s specialisaties
  • Neurorevalidatie
  • Geriatrie
  • Algemene Fysiotherapie (bekkenbodemproblematiek, incontinentie)
  • TENS
  • Preventie
  • COPD

Contact
nynke@loefbiter.nl
T 06 22 19 87 26
Vanaf 1977 ben ik als fysiotherapeut werkzaam in de particuliere praktijk. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met het werken in een ziekenhuis en revalidatiecentrum. Sinds 2000 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk en ben in 2008 een maatschap, Fysiotherapie de Loefbiter, aangegaan, waar ik geen moment spijt van heb gehad. Binnen de maatschap heb je de mogelijkheid om taken te verdelen, ieder zijn specialisaties in te brengen en kennis te delen. Een goede prettige samenwerking en vertrouwen in elkaar geeft mij positieve energie, wat zijn uitstraling weer heeft in het behandelen van de geriatrie (veelal complexe) patiënt.

Binnen mijn vak heb mij gespecialiseerd in de geriatrie, centraal neurologische problematiek (zoals CVA en dementie), bekkenbodemproblematiek en het behandelen van chronische pijn middels tens.

Al vele jaren werk ik met plezier met (fragiele) ouderen, met als doelstelling, het zelfstandig functioneren zolang mogelijk te behouden en te optimaliseren. Respect, vertrouwen, luisteren en motivatie zijn hierin belangrijke factoren om een zo goed mogelijk resultaat te bewerkstelligen.

Uit ervaring weet ik dat je nooit te oud bent om te leren. Het allermooiste binnen mijn vak is om iemand zijn mogelijkheid van bewegen, het zelfstandig functioneren terug te geven middels gerichte oefentherapie. Gemakkelijk is dat lang altijd niet, maar als dat (gedeeltelijk) lukt dan zijn we beide tevreden.

Loading...