Menu

Julia Voskuilen - Rhemrev

Julia Voskuilen - Rhemrev
De Loefbiter Parkinson oefengroep
Ik heet Julia Voskuilen-Rhemrev en ben in 1977 geboren in Heerenveen. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in Terwispel.
 
Op mijn 23ste begon ik als horecamedewerkster in een sportcomplex waarin  zich een zwembad en fitnessgym bevonden.  Hier  werd ik gevraagd om een opleiding als zweminstructeur te gaan volgen om daarna lessen te gaan geven. Vanaf  dat moment tot 8 jaar geleden heb ik  ABC zwemlessen, Aquarobic, Aquajoggen en Baby peuter kleuter zwemlessen gegeven in Sportstad Heerenveen. Vanaf mijn 25ste werd mijn belangstelling voor fitness steeds groter voor zowel het deelnemen aan lessen als het verzorgen ervan. Nadat ik allerlei opleidingen en cursussen heb gevolgd ben ik ook les gaan geven in Spinning, Bootcamp, Power Pilates, Body balans, Rugfit, Powerplate workouts, Ouderen fitness en Jeugdfitness.
 
Recentelijk heb ik de opleiding fitness trainer A afgerond. Ik ben nu begonnen aan de opleiding Personal Trainer Fitness Trainer B. Ook volg ik daarbij de  cursus Personal Business. Tevens doe ik de opleiding tot sportvoedingsadviseuse.
 
Ik werk nu 6 jaar met veel plezier in een kleinschalige sportschool “Unifit “in Gorredijk.  Waar we intensieve persoonlijke begeleiding geven.  We maken trainingsprogramma’s  op maat en ik geef  daar groepslessen zoals Rugfit, Bootcamp en Spinning.  Daarnaast verzorg ik samen met Hieke de beweeglessen voor mensen met Parkinson.
 
Ik zou mezelf willen omschrijven als een optimistisch mens met gevoel voor humor. Ik ga altijd uit van het goede in een mens, ik wil de klanten  graag enthousiasmeren en ondersteunen bij hun (sport) activiteiten. In mijn vrije tijd voetbal ik bij  30+Dames WTTC Terwispel en rolschaats ik door het mooie Friesland. Mountainbike en Suppen zijn ook een grote passie van mij.
Ik Vlog met de jongste dochter van mijn man,  het monteren van de filmpjes en het bewerken vind ik erg leuk. Elke vrijdag staat er een nieuwe Vlog op youtube.
Wandelen met mijn honden en de schapen verzorgen bij mijn vader zijn ook een grote hobby, ik ben een echte dierenvriend.
 

Loading...