Menu

Onze specialisaties


 

WELKOM/ WOLKOM

De Loefbiter is een gespecialiseerde eerstelijns fysiotherapie praktijk in Gorredijk en omstreken. Wij staan voor gespecialiseerde op maat gesneden zorg waarbij zelfstandigheid en zelfredzaamheid voorop staan. Dit betekent gespecialiseerde zorg -waar nodig in de thuissituatie- met aandacht voor het individu en daarbij behorende unieke behandeling.

Naast algemene fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in geriatrie fysiotherapie en neurologische aandoeningen. Dit houdt in dat wij veel kennis en ervaring hebben in het werken met (kwetsbare) ouderen en neurologische aandoeningen als Parkinson, CVA, MS en dementie. 

 

Betekenis van Loefbiter

Een loefbiter is op verschillende wijzen beschreven. We hebben gekozen voor de volgende beschrijving: Een loefbijter, botteloef, loefhouder of sloffe is een soort metalen boegspriet op o.a. tjotters, Friese jachten, boeiers en skûtsjes.

Bij het aangaan van een samenwerking tussen cliënt en fysiotherapeut is het als samen op een Fries zeilschip stappen. Je gaat samen de koers bepalen en geeft samen sturing aan je schip. Je moet vertrouwen in elkaar hebben en op elkaar kunnen rekenen.  Deze vergelijking gaat ook op bij de samenwerking tussen de fysiotherapeuten onderling  en in de samenwerking met andere disciplines. 
 

De Loefbiter staat voor

Nieuws


Loading...