Menu

Algemene fysiotherapie

We weten allemaal hoe belangrijk bewegen voor ons is; minimaal een half uur per dag matig intensief bewegen is de norm. Bij minder bewegen is de kans op het krijgen van allerlei aandoeningen verhoogd (denk hierbij aan diabetes, dementie, hart en vaatziekten). Bewegen heeft dus een positieve invloed op onze gezondheid. Maar soms lukt het bewegen niet ten gevolge van een blessure, vermoeidheid of bijvoorbeeld pijn. Mogelijk kunnen wij u dan helpen.

Een fysiotherapeut is deskundig als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat. Met problemen bij het bewegen kunnen wij u helpen middels diverse mobilisatietechnieken, gerichte oefentherapie, massage of fysiotechnieken. Tevens adviseren en coachen we om weer op het gewenste beweegniveau te komen. 
 

Duizeligheid

Duizeligheidsklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Middels onderzoek kunnen we erachter komen waar de oorzaak zit. Positieduizeligheid (een probleem in het evenwichtsorgaan) is goed te behandelen met oefeningen. Hieke is hiervoor geschoold.
 

Chronische pijn

Pijn is chronisch als het langer dan 3 maanden aanwezig is. Wij hebben kennis en ervaring met TENS* en APS**. Met deze apparaten kunt u de pijn effectief bestrijden. Hiernaast proberen we u uw pijngedrag aan te laten passen.
*) Transcutane Electro Neuro Stimmulatie 
**) Actie Potentiaal Stimulatie   
 

 


Loading...